Amazon Quiz Today [Answers] Of 10th May | Win A Samsung Galaxy M20 Smartphone

Amazon Quiz Today [Answers] Of 10th May | Win A Samsung Galaxy M20 Smartphone
Post Contents Show

Amazon quiz is daily conducted on the amazon app, get amazon quiz answer today, you can win a bumper prize by these today amazon quiz answer. so amazon quiz contest today answers.

From 8 AM to 9 AM in the amazon app. in order to play the amazon quiz. Get amazon daily quiz answers on your fingertips.

Get Notify By Amazon Of Todays Quiz

amazon daily quizyou can daily participate in the amazon daily quiz and win amazing prizes such as flagship smartphones. there are various types of quizzes in amazon daily and users can participate in all of them,

we will update you fast at sharp 8 AM with our answers and you can simply watch answer of amazon quiz today and get a chance to win the prize in amazon daily quiz

 

How To Play Amazon quiz?

  • Download Amazon App
  • Sign up and search “Quiz”
  • Press on “FunZone”
  • You will banner of daily 8 AM-12 PM Quiz.
  • Press on the banner and start the quiz.

 

How To Win Amazon Quiz?

Follow our quiz trick to win the quiz easily and get luxurious gadgets and big amount of cash from our quiz trick.

  • Actively Participate in the daily quizzes.
  • Make sure you pick all the answers correctly ( Follow our quiz trick)
  • Try to answer as much as quizzes as possible, as this will increase your chances to win the quiz.
  • If u ever get unsure about the answer, do check our Amazon quiz answers and then pick the correct answer without any doubt.

We daily update the amazon quiz answers at 8 AM to make it easy for you to Answer it and win huge prizes daily.

There are different types of quiz in Amazon app

  1. Amazon Daily Quiz
  2. Amazon Monthly Quiz
  3. Amazon Special Edition Quiz

Today’s amazon quiz answers are based on a smartphone and the person who gives correct answers to all of these quiz questions will get a chance to…

 

Amazon Quiz Answers Today 6th June – Win Fender Acoustic Guitar

so here are the answers for amazon today’s quiz of 6th June.

 

Q 1:  Which of these cricketers has been nominated in 2020 for the Rajiv Gandhi Khel Ratna?

The answer is- Rohit Sharma

 

Q:  Which bollywood actor has launched his new Grooming & Personal Care Brand FRSH?

The answer is- Salman Khan

 

 

Q:  Indian Army officer Major Suman Gawani recently won the ‘United Nations Military _______ Advocate of the Year Award”. Fill in the blanks

The answer is- Gender

 

Q:  Which newly-launched app from Facebook allows users to make music together virtually?

The answer is- Collab

Q:  K-FON is the Fiber Optic Network project of which Indian state?

The answer is- Kerala

 

 

Amazon Quiz Answers Today 4th June – Win Rs.20,000 Amazon Pay Balance

here are the amazon quiz answers today of 4 june , you can win rs 20,000 as amazon pay balance. Amazon quiz is daily conducted on the amazon app, get amazon quiz answer today, you can win a bumper prize by these today amazon quiz answer. so amazon quiz contest today answers.

Q 1  : Which former Miss World has been roped in by UNICEF to spread awareness on menstrual hygiene?

The answer is- Manushi Chhillar

 

Q 2  : General Electric has announced that it would be selling which iconic business of its to Savant Systems?

The answer is- Lightbullbs

 

Q 3 :  An underwater salvage company was granted approval recently to cut into the wreckage of _________ to try to recover a Marconi telegraph?

The answer is- RMS Titanic

 

Q 5:  Which tennis player topped the 2020 Forbes magazine list of highest-paid global athletes?

The answer is- Roger Federer

Q 5:  Ajit Jogi, who passed away recently, was the first chief minister of which Indian state?

The answer is- Chattisgarh

 

Amazon Quiz today answers

Amazon Daily Quiz Answers Today – 10th May (8 AM – 12 PM) Give Answers & Stand A Chance To Win A Samsung Galaxy M20 Smartphone.

 

1) Which of these is a series of annual prizes awarded by Columbia University for journalism, letters, drama, and music?

Answer –  Pulitzer

 

2) The saffron cultivated in which of these regions has recently received the GI (Geographical Indication) tag?

AnswerKashmir

 

3)  Since 2016, the UN celebrates April 26 as the International ___ Disaster Remembrance Day. Fill in the blank.

AnswerChernobyl

 

4) Paatal Lok is an upcoming Amazon Prime series. It is made under whose production house?

Answer –  Anushka Sharma

 

5)  Which renowned writer born on 7th May famously renounced his knighthood after the Jalianwala Bagh massacre?

AnswerRabindranath Tagore

 

Submit Your Anser On Amazon


Amazon Quiz Answers Today 6 May- Win LG W30 Pro Smartphone

Amazon Quiz today

 

Win LG W30 Pro smartphone by answers this amazon today quiz answers, win LG W30 Pro Smartphone by these today amazon quiz answer.

1) In BR Chopra’s Mahabharat, which very important character was played by Gufi Paintal?

Answer – Shakuni

2) ‘Environment Protection for Improving Animal and Human Health’ was the 2020 theme for which day celebrated on April 28 every year?

Answer– World Veterinary Day

3) Which company is building the Dragon spacecraft for NASA’s first manned US space mission in a decade?

Answer– SpaceX

4) Which of these songs based on national integration was rehashed for the movie ‘Street Dancer 3D’?

Answer – Mile Sur Mera Tumhara

5) Which company has recently launched the DualSense controller for its gaming console?

Answer – Sony


Amazon Quiz today answers

Amazon Quiz Answers Of 5 April  – Win Galaxy S20+

Galaxy S20+ quiz on amazon of 5th April 2020

1) According to the recently published World Happiness Report, which city is ranked the world’s happiest city?

Answer – Helsinki

2) Who among these famous personalities, is the longest-serving heir apparent to the British throne in history?

Answer– Prince Charles

3) ‘Apropos of Nothing’ is a 2020 memoir by which American filmmaker and humourist?

Answer– Woody Allen

4) What is the name of India’s first indigenously-developed Light Combat Aircraft?

Answer-Tejas

5). The Government of India recently launched a chatbot named ‘MyGov Corona Helpdesk’ on which social media platform?

Answer– WhatsApp


Amazon Quiz today answers

Amazon Quiz Answers Of 4 April – Win Dell Laptop

Dell Laptop amazon quiz answer today of 4th April 2020

1) On April 1st, 2019, the Netherlands wing of which company announced that it had developed a product that allows a user to ’talk to a Tulip?

Answer – Google

2) Which former Vice President, born on April 1st, was the Permanent Representative of India to the UN from January 1993- January 1995?

Answer – Mohammad Hamid Ansari

3) Which former India international was the head coach of the Bengal team that made it to the final of the 2020 Ranji trophy?

Answer – Arun Lal

4) Which famous comedian born on April 2nd, first came to prominence after winning The Great Indian Laughter Challenge in 2007?

Answer – Kapil Sharma

5) On 24th March, Google launched a doodle celebrating Banh Mi, a street food sandwich originating in which country?

Answer – Vietnam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *